/ Nybro

1. Det är aldrig försent att komma hem!

Här på en centralt belägen tomt i Nybro som ringas in av Stora- och Lilla Trädgårdsgatan samt Långgatan, bygger vi nu 62 hyreslägenheter. Boendet kommer vara ett så kallat Trygghetsboende, vilket innebär att någon i hushållet måste vara 65 år eller äldre för kunna vara berättigad till ett boende i fastigheten.

Lägenheter i en storlek som passar er!

Ett Trygghetsboende kan beskrivas som en mellanboendeform för personer som är för friska och pigga för att bo på ett äldreboende, men som ändå söker ökad trygghet och social samvaro jämfört med vad de har i sitt nuvarande hem. Till skillnad från äldreboenden ingår inte servicefunktioner som mat, vård eller sjukvård i en trygghetsbostad.

Byggnationerna på Tor 3 är i full gång och beräknas pågå fram till vår-vintern 2024 och fastigheten beräknas bli inflyttningsklar i maj 2024.

GENOMTÄNKT NED PÅ DETALJNIVÅ

Vi har med nivika.garden lagt stort fokus på detaljerna. I en väl anpassad funktion och en hög kvalitet vad gäller de viktiga köks- och badrumsytorna hittar vi ofta nyckeln till trivsel och ett väl fungerande boende. Vår ambition är att erbjuda de bästa förutsättningarna för våra boende att därefter sätta en personlig prägel på.

Våra lägenhetstyper

Här på Tor i Nybro bygger vi nu 62 st lägenheter i ett trygghetsboende.
Nedan ser du planritningarna för några exempellägenheter och önskar du mer information hittar du det i länkad pdf nedan.

1:a 34 kvadratmeter

2:a 52 kvadratmeter

3:a 71 kvadratmeter

4:a 89 kvadratmeter

Vår lägenhetsväljare

Med lägenhetsväljaren kan du hitta specifik information om en lägenhet, exempelvis hyresnivån.

Ok, hur anmäler jag intresse utan att binda upp mig?

Enkelt! Fyll bara i formuläret nedan så håller vi den informerad och du binder naturligtvis inte upp dig till något, men däremot säkrar du din plats i kön till detta unika område.